2016-03-12 19:40:39• hírek • Kocsis Zoltán

Most az ellenfél nem kapott meg két gólt, mégsem nyert az Olimpia

Immár hét bajnokira dagadt az Olimpia nyeretlenségi sorozata, miután szombat délután hazai pályán szűk félezer néző előtt csak 1-1-es döntetlenre futotta a csapat erejéből a Pankota ellen. Ezúttal a játékvezetésre sem lehetett különösebb panasz.

A találkozó viharosan kezdődött, az első 8 percben a bíró már két büntetőt is megítélt - egyet-egyet mindkét részre. A 4. percben Radu Dubestean kezezése után a hazaiak végezhettek el tizenegyest, Adrian Markus nem is hibázott. Négy perccel később azonban Cosmin Iuhas lökte fel Dragos Dragalinát, a bíró ismét a büntetőpontra mutatott, a sértett pedig kiegyenlített.

Újabb négy perccel később ismét zörgött a hazai háló, Flavius Gilca találatánál azonban a bíró lest ítélt. A szünetig a pankotaiak még egyszer kapuba találtak, Horia Crisan góljánál azonban a játékvezető támadószabálytalanság miatt szabadrúgást ítélt.

Több szabályos gól a szünetig nem született, elsősorban azért, mert a vendégek részéről George Pirtea, a hazaiakéról Markus célt tévesztett. Amikor viszont Mihai Onicas nem, akkor Crisan mentett a gólvonal előtt.

A pihenő után Iuhas járt közel a gólszerzéshez, ám fejese után Andrei Cioara kapus nagyot védett. A vendégek válasza sem késett sokáig, Pirtea a felső lécet találta el. Miközben a 82. percben a hazaiak büntetőt követeltek, közel kerültek ahhoz, hogy úgy járjanak, mint szerdán Mioveniben! A 92. percben csak Claudiu Baican védése akadályozta meg, hogy az Olimpia nem ismét a hosszabbításban kapott góllal kap ki - Alexandru Leucuta és a Pankota legnagyobb sajnálatára.

Ezzel immár hét meccsre duzzadt az Olimpia nyeretlenségi sorozata, amit legközelebb szombaton a Ramnicu Valcea ellen próbálhat megszakítani szintén idehaza. A Pankota elleni döntetlennel viszont már 12 pontra nőtt a hátránya a felsőházi rájátszást jelentő hatodik helytől - négy fordulóval az alapszakasz vége előtt.

Olimpia - Pankota 1-1
gólok:
Markus (4., 11-es) iletve Dragalina (7., 11-es)
A forduló további eredményei:
Ramnicu Valcea - Mioveni 0-2
gólok: Gugu (86.) Nastasie (90.)

Nagybánya - Gaz Metan 0-1
gól: Buziuc (65.)

Resicabánya - Aradi UTA 0-1
gól: Naziri (9., öngól)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: